fbpx

Contactformulier
Openingstijden

 • 2e Pinksterdag(maandag):10:00 - 16:00
 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:00 - 17:30
 • Woensdag:09:00 - 17:30
 • Donderdag:09:00 - 17:30
 • Vrijdag:09:00 - 17:30
 • Zaterdag:09:00 - 17:00
  Let op; op zaterdag werkplaats gesloten.
  Alleen halen en brengen
 • Zondag:Gesloten

Oyster Cytrac DX Vision

Oyster Cytrac DX Vision (DEMO IN WINKEL)

Satellietontvangst met de Cytrac biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent.
Met slechts 14 cm hoogte heeft grote vlakantenne van de Cytrac het ontvangstbereik van een 60 cm schotel en is het de meest compacte oplossing voor die gevallen waar weinig ruimte voorhanden is.

Het hart van de Oyster Cytrac DX® wordt gevormd door de innovatieve antennetechnologie, die voor een groot ontvangstbereik zorgt. Deze ontvangsttechnologie bestaat uit 1016 aan elkaar gekoppelde, maar afzonderlijke antennes, die in een raatvorm geordend zijn. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van het ontvangstbereik, met zelfs enkele honderden kilometers, ten opzichte van een even grote vlakkeantenne.

De Oyster Cytrac DX® automatische schotelantenne is ‘maar’ 14 cm hoog, en past dankzij de compacte constructie op het dak van bijna elk voertuig. De robuuste buiteneenheid van spuitgegoten aluminium draait alleen als ze geopend is, waardoor veel ruimte wordt bespaard. Door een speciale mechanische verstijving is de Oyster Cytrac DX® bestand tegen harde windstoten. Ook een hagelbui laat geen schade achter dankzij de oppervlakken van hoog weerbestendig PC-ASA-kunststof. Een aparte hagel beschermkap is dus niet meer nodig.

De Cytrac is te combineren met een satelliet ontvanger naar keuze.
Met de Cytrac is ontvangst in een groot deel van Europa mogelijk

De besturingseenheid wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht.
Aan de hand van het verlichte alfanumerieke display met nederlandstalige menu’s zijn alle commando’s eenvoudig in te voeren.

De signaalsterkte van de satellieten verschilt per regio. Hoe zwakker het signaal, des te groter dient de schoteldiameter te zijn. In het kaartje is aangegeven waar de Cytrac ontvangst bied.

Gebied geel: ontvangstgebied Astra 1 (SD kanalen)
Gebied rood: ontvangstgebied Astra 3 (HD + regionale)

Technische Specificaties:
– opbouwhoogte slechts 14 cm
– gewicht cytrac: 17 kg
– Schotel klapt in bij starten voertuig
– Automatisch uitrichten 30-60 sec.
– 12/24 Volt
– Hoogwaardige afwerking
– Eenvoudige bediening
– Optie: twin uitvoering voor 2 TV’s
– 3 jaar garantie

Prijs €1990,-

Fotogalerij
Video's