fbpx

Contactformulier
Openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:00 - 17:30
 • Woensdag:09:00 - 17:30
 • Donderdag:09:00 - 17:30
 • Vrijdag:09:00 - 17:30
 • Zaterdag:10:00 - 16:00
  Let op; op zaterdag werkplaats gesloten.
  Alleen halen en brengen
 • Zondag:Gesloten

ANWB Vakantiecheck

Ben je langzaam plannen aan het maken voor de volgende kampeervakantie? Dan is het fijn als je caravan, camper of vouwwagen wordt gecheckt op belangrijke veiligheidsaspecten als je hem uit de winterstalling haalt. Zodat je veilig op weg  kunt naar je volgende vakantiebestemming. De ANWB Kampeerkaart CKE (Camping Key Europe) organiseert daarom samen met Viva Kamperen en Caravanlife Gorter (als technisch partner) de Vakantiecheck.

Viva Kamperen is een dealernetwerk van 17 grote caravan- en camperbedrijven verspreid over heel Nederland. Caravanlife Gorter verwelkomt je als Viva kamperen dealer graag op zaterdag 17 maart voor de gratis Caravancheck!

De check is exclusief voor ANWB CKE-kaarthouders en zonder kosten! Is reparatie nodig? Dan worden de kosten met u besproken en wordt het probleem direct of op afspraak verholpen. Vergeet niet op de dag van de afspraak uw geldige CKE-kaart en uw afspraakbevestiging te tonen aan de dealer.

Nog geen ANWB CKE-kaartouder? Vraag hier de ANWB Kampeerkaart CKE (Camping Key Europe) snel aan, en lees wat voor voordelen er nog meer voor u zijn!

 

Plan een afspraak!

U kunt bij ons terecht voor de ANWB Viva kamperen Vakantiecheck op zaterdag 17 maart, check daarom de beschikbare data in de afsprakenplanner. Let op: de Vakantiecheck wordt alleen uitgevoerd als je een afspraak hebt gemaakt. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Waar wordt er op gecontroleerd?

De Vakantiecheck wordt uitgevoerd op een aantal veiligheidsaspecten. Waar wordt je caravan of vouwwagen precies op gecontroleerd?

Bekijk de Vakantiecheck voor caravans en vouwwagens