fbpx

Contactformulier
Openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:00 - 17:30
 • Woensdag:09:00 - 17:30
 • Donderdag:09:00 - 17:30
 • Vrijdag:09:00 - 17:30
 • Zaterdag:09:00 - 17:00
  Let op; op zaterdag werkplaats gesloten.
  Alleen halen en brengen
 • Zondag:Gesloten

Weinsberg

Alle goede dingen komen in zessen. Onze campers zijn klaar voor de vakantie

Ontdek nu de WEINSBERG camper wereld. Of het nu gaat om een compacte caravan voor snelle ritten met z’n tweeën, grote camper met alkoven voor het hele gezin, of een volledig uitgerust Edition model. Bij WEINSBERG vind je het passende voertuig voor dromen over kampeervakanties. Alle WEINSBERG caravans bieden een groot aantal uitrustingsopties en vele flexibele indelingen – zo kan je de keuze op jouw wensen en eisen afstemmen. Verheug je op onze zes modellen, verbaas je over de geniale prijs – prestatieverhouding, en start je lang verwachte vakantie vrijheid.

 

CaraLoft

Heel veel plaats voor onderweg

Het is heel eenvoudig: als je veel ruimte nodig hebt – maar toch graag de wereld wilt ontdekken. Als je verre reizen plant – en toch comfortabel wilt overnachten. Als je wilt kamperen – zonder kleingeestig te zijn. Dan heb je de CaraLoft nodig.

Waarom? Omdat wij hem tot in het kleinste detail hebben ontworpen. Met gloednieuwe achterlichten en bezienswaardige grafische folies. Omdat hij wendbaar is en je nooit in de steek laat. Omdat hij al je campingdromen werkelijkheid laat worden en omdat je je daarmee overal ter wereld thuis voelt. Omdat de CaraLoft gewoon je camper is – en er nu beter uitziet dan ooit tevoren!

 

CaraSuite

Een hotelkamer met veel ruimte.

Ontdek de nieuwe CaraSuite, onze geniale gedeeltelijk geïntegreerde met hefbed! Onder zijn dynamische overkapping biedt hij het slaapcomfort van een volwaardig 4‐persoonsmodel en het reiscomfort van een dynamische gedeeltelijk geïntegreerde. Dankzij het extra hefbed is de CaraSuite de perfecte begeleider voor alle gezinnen, campingvrienden en 2+2‐campers, die niet van plaats en uitrusting willen afzien.

Aan de buitenkant inspireert onze gezinscamper met een volledig gewijzigde achterlichtdrager en nog meer dynamische folies. Dat zorgt voor plezier – zowel binnen als buiten!

 

CaraCompact

Op naar het avontuur

De CaraCompact is de kleine grote begeleider voor je avonturen. Buiten compact, biedt hij binnen voldoende ruimte voor alles wat je avonturenhart begeert. Dankzij het robuuste chassis zijn zelfs steenwegen geen probleem en het hagelbestendige GFK‐dak trotseert wind en regen. En om ervoor te zorgen dat de CaraCompact ook op grijze dagen er goed uitziet, is hij met een nog modieuzer decor en gloednieuwe achterlichtdrager verkrijgbaar.

Naast passie en een goed humeur bestaat een echte avonturiervriendschap natuurlijk ook uit veel vertrouwen. Daarom hebben wij de CaraCompact nogmaals verbeterd en hem uitgerust met een omvangrijk veiligheidspakket. Dat is pas een echte begeleider!

 

Edition PEPPER

Geniale uitrusting tegen een geniale prijs!

Wij definiëren prijs‐kwaliteitverhouding’ opnieuw. Want in de nieuwe CaraCompact EDITION [PEPPER] is alles nog een beetje beter en mooier geworden. Beleef modern design in de unieke WEINSBERG‐style en verheug je op een enorme uitrusting voor je campingavonturen. Daarbij serveren wij een geweldige verwerking, uitstekende kwaliteit en topmaterialen. Zo scherp kan een prijs‐kwaliteit‐winnaar zijn!

 

CaraHome

Uw altijd bij de hand zijnde presidentssuite

Stel je voor dat je nooit meer een kamer hoeft te reserveren. Stel je voor dat je op elke plaats ter wereld een ruime vakantiewoning zou kennen. Stel je voor dat je je eigen suite altijd bij je hebt. En stel je voor dat je vakantie viert in de nieuwe CaraHome!

Want in de CaraHome bieden wij zoveel ruimte en uitrusting als wij op vier wielen kwijt kunnen. Of het nu de geweldige vrije hoofdruimte in de alkoof of de grote garage achterin is: de CaraHome overtuigt van voor naar achteren. Hij biedt een geniaal design, een ultramodern exterieur en comfort, die vijf sterren zou hebben verdiend!

 

CaraCore

De volledige geïntegreerde met soevereine uitrusting en presentatie

De eerste volledig geïntegreerde van WEINSBERG: we stelden van het begin af aan zeer hoge eisen aan de ontwikkeling van de CaraCore. We wilden niets minder dan een meesterstuk creëren dat het WEINSBERG‐assortiment perfect afrondt. Met uitstekende kwaliteit en opvallend design. Een indrukwekkend samenspel van ruimtelijk gevoel, hoogwaardige materialen en buitengewoon rijcomfort. Een volledig geïntegreerde met alle voor het model specifieke voordelen, maar met de typische WEINSBERG‐genen. Gewoon absoluut ’State of the Art’,  van het uiterlijk tot aan de prijs‐kwaliteitverhouding.

 

Bekijk hier onze voorraad!

Bekijk hier de catalogus