fbpx

Contactformulier
Openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:00 - 17:30
 • Woensdag:09:00 - 17:30
 • Donderdag:09:00 - 17:30
 • Vrijdag:09:00 - 17:30
 • Zaterdag:09:00 - 17:00
  Let op; op zaterdag werkplaats gesloten.
  Alleen halen en brengen
 • Zondag:Gesloten

Viva kamperen

Caravanlife Gorter is één van de 19 Viva Kamperen caravan- en camperbedrijven. Viva kamperen is een overkoepelend orgaan van negentien grote toonaangevende bedrijven in de branche, die dezelfde uitgangspunten hanteren als het gaat om kwaliteit, service en garantie! Viva kamperen dealers verkopen en verhuren caravans, campers en aanverwante kampeerbenodigdheden.

Samen sterk, eigentijds en steeds vernieuwend
Samen vormen wij een landelijk platform van caravan- en camperprofessionals. Wij zijn eigentijds door onze fysieke winkels in combinatie met een online kampeershop en blijven continue vernieuwen. Zo beantwoorden we te allen tijde aan de behoeften van u als kampeerder.

Bekijk ons magazine
Het laatste nummer van Viva Kamperen, het magazine van de samenwerkende caravan- en kampeerautobedrijven die zich volledig richten op uw vakantie plezier, is te verkrijgen bij uw Viva Kamperen specialist of online te lezen. Klik onder aan de pagina om het laatste magazine te bekijken.

Service en garantie
Wij bieden kamperend Nederland een landelijk netwerk van kundige professionals met een uitgebreide BOVAG Garantie, een erkende werkplaats en gecertificeerde monteurs. Zo kunnen we u informeren over een aan te schaffen caravan of camper, maar u kunt ook bij ons terecht voor uw onderhoud en/of reparaties.

Met plezier op vakantie
Of u nu houdt van avontuur of rust, Viva Kamperen stuurt iedere kampeerliefhebber vol goede ideeën, goed voorbereid en met plezier op vakantie. Zowel binnen onze rijke online omgeving, als in ons brede netwerk van showrooms gaan beleving, deskundig advies en plezier hand in hand.

Verkoop en verhuur van caravan-merken
Adria – Elddis – Eriba – Fendt – Hobby – KABE – Knaus – LMC – T@b – Tabbert – Wilk – Weinsberg – TEC – Omnistor – The Ford – Isabella – Fiamma – Dethleffs – Avento – Alpenkreuzer – Kip – Paul-Paula – Sprite – Sterckeman – Caravelair

Verkoop en verhuur van camper-merken
Adria – Bürstner – Carthago – KABE – Knaus – Tabbert – Weinsberg – Hobby

Alle kampeerbenodigdheden
Van BBQ tot tenten, van slaapzakken tot voortenten, bij Viva Kamperen vindt u alle kampeerbenodigdheden.