fbpx

Contactformulier
Openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:00 - 17:30
 • Woensdag:09:00 - 17:30
 • Donderdag:09:00 - 17:30
 • Vrijdag:09:00 - 17:30
 • Zaterdag:10:00 - 16:00
  Let op; op zaterdag werkplaats gesloten.
  Alleen halen en brengen
 • Zondag:Gesloten

JOYNE kiest voor Eutelsat 9 graden oost!

Satellietpositie JOYNE
Het lange wachten heeft geloond, ook voor JOYNE! De laatste weken hebben in het teken gestaan van het maken van de juiste keuze van een satellietplatform. Op basis van de verschillende doelgroepen, wensen en eisen en de diverse (toekomst) mogelijkheden hebben we een keuze kunnen maken.

JOYNE kiest voor Eutelsat 9 graden oost
De nieuwste satelliet van Eutelsat is in januari 2016 gelanceerd. Dit zorgt ervoor dat Joyne verzekerd is voor de toekomst van deze positie. Deze satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van zenden op een hoog niveau ligt. Dit heeft tevens als voordeel dat ook bij extreme weersomstandigheden een hogere beeldgarantie afgegeven kan worden. Wat verder van groot belang is voor de reizende TV kijker, is het bereik van deze satelliet. De footprint loopt van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden.

Lanceerdatum
Met het hele Joyne team werken we nu hard aan alle aspecten om in juli 2017 Joyne als aanbieder van digitale televisie via de satelliet te lanceren. De onderhandelingen met de diverse zendgemachtigden zijn afgerond en aan de automatisering wordt op dit moment nog hard gewerkt. Wij verwachten binnenkort ook meer te kunnen vertellen over de TV-pakketten die Joyne aan zal gaan bieden. Naast de Nederlandse publieke en commerciële zenders zal Joyne bijvoorbeeld ook het Discovery pakket (inclusief de 2 Eurosport zenders) en Fox Sports aanbieden.

VISIE EN MISSIE JOYNE
Onze strategie is gebaseerd op het inspelen van de behoeften van de klant. Het TV kijken is de laatste jaren sterk veranderd en wij willen graag samen plezierig TV kijken, waar en wanneer de klant dat wil.

Wij spelen open kaart en willen onze producten helder en overzichtelijk aanbieden. Hierbij speelt duidelijke communicatie een belangrijke rol, welke wij in samenwerking met onze dealers richting de TV kijker moeten verzorgen. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met u als dealer.

Joyne is gewoon doen!

Naar overzicht

Snel menu