fbpx

Contactformulier
Openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:00 - 17:30
 • Woensdag:09:00 - 17:30
 • Donderdag:09:00 - 17:30
 • Vrijdag:09:00 - 17:30
 • Zaterdag:09:00 - 17:00
  Let op; op zaterdag werkplaats gesloten.
  Alleen halen en brengen
 • Zondag:Gesloten

LLT, wat betekent dit?

 

De LMC Long Life Technologie is de innovatiefste opbouwtechnologie in de vrijetijdsvoertuigen branche. Zij is het resultaat van het consequent verder ontwikkelen van materialen in de carrosserie van het voertuig en zet daarmee de maatstaaf hoog in als het gaat om duurzaamheid, veiligheid en weersbestendigheid. Reeds vele tevreden klanten bouwen op de unieke voordelen van de Long Life Technologie.

LLT-Erklärfilm Placeholder

Opbouw en isolatie

Anders als bij de gebruikelijke opbouw van andere fabrikanten, bouwt LMC de opbouw niet op een frame van hout en Styropor. Voor de isolatie van onze caravans wordt een speciale isolatiekern van XPS schuim „JACKODUR®“.

De isolatie die normaal voor gebouwen gebruikt wordt, levert isolatie eigenschappen van de nieuwste stand van techniek en ondersteunt hiermee effectief de energiebesparing in het voertuig.

Voor stabiliteit en stijfheid zorgen de hoogwaardige Poly-Urethaan lijsten in het frame van de buitenwanden. Net zo als de isolerende JACKODUR® zijn de PU-lijsten volkomen waterresistent. Schade door indringende vochtigheid zijn door deze opbouwconstructie uitgesloten.

Uw voordelen

Vochtresistente materialen
voorkomen schades.

Energiebesparende opbouw door
optimale isolatie.

In de winter blijft de warme lucht in het voertuig,
in de zomer wordt hitte effectief
tegengehouden.

Milieuvriendelijke productie van het
gebruikte materiaal.


GFK bescherming

Het weer is ons niet altijd goed gezind – hagelschade is een heikel punt. Met de LLT opbouwtechnologie kunt u de hagelbuien rustig tegemoet zien. Onze oplossing voor schades door weersinvloeden heet glasvezel versterkt kunststof – of afgekort GFK.

GFK is een extreem robuuste combinatie van epoxikern en polyamide. De voordelen van de materialen liggen in de hoge slagvastheid, zelfs bij sterke krachtsinvloeden. De LLT opbouwtechnologie gebruikt het GFK gelijk aan twee kanten: op het dak beschermt het uw voertuig bestendiger tegen hagel. Dankzij dat eveneens de onderkant van de bodemplaat van GFK is, zijn ook de moeilijkste wegen en steenslag geen probleem voor u.

Uw voordelen

Omvangrijke bescherming tegen hagel
en steenslag

Corrosie resistent

Vele verzekeringen geven voordeel bij
voertuigen met GFK bescherming.

UV- en weersbestendiger:
GFK verliest noch vorm noch kleur.


Lijmtechniek

De binnenwand, de isolatielaag en de buitenste laag van het voeruig worden alleen bij LMC via een uniek lijmproces tot een stabiele eenheid verbonden. De speciaal voor LMC ontwikkelde PU-lijmstof heeft dezelfde hoogwaardige eigenschappen als het draagmateriaal en wordt onder streng gecontroleerde voorwaarden aangebracht. Daarmee garanderen wij niet alleen hoge belastbaarheid, maar ook de algmene resistentie tegen vocht in de opbouw.

Uw voordelen

Exacte, hoogwaardige verlijming

Hoge belastbaarheid

Resistentie tegen vocht


Opbouw waterdichtheidsgarantie van 12 jaar*

LMC staat voor de kwalitiet en de lange levensduur van de caravans en campers met de Long Life Technologie. Deze toezegging geven wij u om zo met een goed gevoel en volledige veiligheid te reizen.

* Long Life Technologie bij LMC caravans: LMC verleent op alle caravans een opbouw waterdichtheidsgarantie van 12 jaar. Onder voorwaarde van een jaarlijkse inspectie, tegen onkostenvergoeding, door één van onze officiële LMC dealers. Long Life Technologie bij LMC campers: LMC verleent op alle campers (behalve de Tourer) een opbouw waterdichtheidsgarantie van 12 jaar. Dit geldt standaard, echter met de beperking van 120.00 km. En bij een jaarlijkse controle, tegen onkostenvergoeding, door één van onze officiële LMC dealers.

Video's