fbpx

Contactformulier
  Openingstijden

  • Maandag:Gesloten
  • Dinsdag:09:00 - 17:30
  • Woensdag:09:00 - 17:30
  • Donderdag:09:00 - 17:30
  • Vrijdag:09:00 - 17:30
  • Zaterdag:10:00 - 17:00
   Let op; op zaterdag werkplaats gesloten.
   Alleen halen en brengen
  • Zondag:Gesloten

  Camperschade? Kies voor professioneel schadeherstel en reparatie

  Heeft u schade aan uw camper opgelopen? Met 25 jaar ervaring verzorgt Caravanlife Gorter professioneel schadeherstel en reparatie voor uw camper. Wij gaan ervoor om uw camper weer in de originele staat terug te brengen. We hebben het juiste gereedschap om deuken en andere schade aan uw camper te repareren. Reparaties voeren we uit met originele onderdelen van de fabrikant. Veelvoorkomend is schade aan het raam. Ook daarvoor hebben we de juiste middelen en onderdelen. Zo kunt u snel weer zorgeloos van uw camper genieten.

  Hagelschade camper en hagelbestendig camperdak

  Heeft tijdens uw vakantie een fikse hagelbui gehad en hagelschade opgelopen aan uw camper? Wij hebben de juiste kennis en gereedschap om de hagelschade zo goed mogelijk te repareren. Naast reparatie kijken we ook naar preventie. Informeer daarom bij hagelschade ook naar de mogelijkheden voor hagelbestendige daken zonder meerprijs!

  Reparatie camper

  Caravanlife Gorter is lid van Viva Kamperen, een landelijk netwerk van caravan- en camperdealers met een gezamenlijke service doelstelling naar haar klanten (allen Bovag lid, service voor bijna alle merken). Zo bent u gegarandeerd verzekerd van originele onderdelen en fabrieks-erkende reparatiemethoden tegen de scherpste prijzen.

  Originele camperonderdelen

  Caravanlife Gorter is met alle merken bekend en repareert met originele onderdelen. Reparaties voeren we uit conform de voorschriften van de fabrikant. We zijn bekend met alle grote merken.

  Direct uw camper schade laten repareren?

  Het is niet altijd nodig om eerst de verzekering te bellen om uw schade melden. Onze schademedewerkers zijn u graag van dienst en melden de schade bij de verzekering voor het afhandelen van de schadeclaim.

  Vrijblijvend meer informatie of de schade melden? Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook mailen via schade@caravanlife.nl of bellen op 0113-563085 (vanuit het buitenland +31 113 563085)