fbpx

Contactformulier
Openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:00 - 17:30
 • Woensdag:09:00 - 17:30
 • Donderdag:09:00 - 17:30
 • Vrijdag:09:00 - 17:30
 • Zaterdag:10:00 - 16:00
  Let op; op zaterdag werkplaats gesloten.
  Alleen halen en brengen
 • Zondag:Gesloten

Belangrijke informatie omtrent het reinigen van acrylramen en het gebruik van combirollo’s!

Graag willen wij even een aparte opmerking maken over de ramen en dakluiken die in Caravans en Campers zitten: Het materiaal waarvan de ramen en dakluiken gemaakt zijn is zeer gevoelig voor schoonmaakmiddelen waar alcohol en/of ander oplosmiddel in zit. Deze middelen tasten de weekmakers in het acrylaat aan waardoor de eigenschappen hiervan veranderen. Veel voorkomende schade hierdoor zijn oa “barsten” in het raam bij de bevestigingspunten en “craquelé vorming” in het oppervlakte materiaal. Glassex en andere kant en klare reinigings produkten zijn niet geschikt voor het reinigen van acrylramen! Reinig uw caravan ramen daarom alleen met lauw water of reinigingsmiddelen die speciaal voor “Acryl Ramen” van Dometic en PolyPlastic geschikt zijn en voorgeschreven worden door de fabrikant!  Schade veroorzaakt door verkeerde reinigingsmiddelen vallen niet onder de product garantie!!!

Houdt uw combirollo’s open gedurende de stallingsperiode! In onze stalling zien wij regelmatig dat caravan- en camperbezitters hun combirollo’s sluiten tijdens het stallen en tijdens de reis. Graag wijzen wij u erop dat de veren in deze rolgordijnen hierdoor onnodig lang oprekken, waardoor deze hun rek en spanning verliezen met als gevolg dat deze niet meer of zeer slecht oprolt!

Tevens is het verstandig om tijdens het rijden met de caravan of camper, de combirollo’s niet te sluiten. Deze kunnen losschieten door trillingen waarbij de kans groot is dat de borgpennen afbreken.

 

 

 

Naar overzicht

Snel menu