fbpx

Contactformulier
Openingstijden

 • Maandag:Gesloten
 • Dinsdag:09:00 - 17:30
 • Woensdag:09:00 - 17:30
 • Donderdag:09:00 - 17:30
 • Vrijdag:09:00 - 17:30
 • Zaterdag:09:00 - 17:00
  Let op; op zaterdag werkplaats gesloten.
  Alleen halen en brengen
 • Zondag:Gesloten

Schadeherstel

Voor Schade reparatie met behoud volledige fabrieksgarantie aan uw Caravan, Camper of Vouwwagen gaat u naar Caravanlife Gorter!

Informeer bij hagelschade ook naar de mogelijkheden voor hagelbestendige daken zonder meerprijs!*

Wij snappen dat u liever niet aan schade denkt, maar als het toch zover komt, helpen wij u graag snel, met professioneel herstel!

Indien u onverhoopt schade hebt opgelopen aan uw kostbare kampeermiddel, is professioneel herstel door onze vakmensen (die vaak al meer dan 20 jaar ervaring hebben) de beste keuze die u kunt maken om uw Caravan of Camper in originele staat terug te brengen.

Caravanlife Gorter is met alle merken bekend en repareert met originele onderdelen of voert de reparaties, conform voorschrift van de Fabrikant uit. Caravanlife Gorter is lid van Viva Kamperen, een landelijk netwerk van Caravan- en Camper dealers met een gezamenlijke service doelstelling naar haar klanten (allen Bovag lid, met bijna alle merken). Zo bent u gegarandeerd verzekerd van originele onderdelen en fabrieks-erkende reparatie methoden tegen de scherpste prijzen op de snelst mogelijke manier.

Caravanlife repareert en handelt schades af voor alle Nederlandse verzekeringen!

 

                                                 

                                                             

 

 

*Het plaatsen van een hagelbestendig dak is niet bij iedere caravan mogelijk!  Onjuist geplaatste daken kunnen leiden tot onherstelbare schade aan uw caravan.  Informeer bij onze technici naar de mogelijkheden!